Top

Tηλεφωνικό κέντρο 210 9750251

Ποιότητα - Ασφάλεια - Αξιοπιστία

 

Μεταφορές - Μετακομίσεις - Μικρομεταφορές - Διανομές - Ανυψωτικά μηχανήματα - Συσκευασία - Τεχνική υποστήριξη

μετακομίσεις Δάφνη, μεταφορές Δάφνη, μετακόμιση Δάφνη, μεταφορά Δάφνη

1953-1970

Η ιστορία της μεταφορικής εταιρείας μας ξεκινάει το 1953 όταν ο Αναστασιάδης Στέφανος «διάβασε» τις ανάγκες του κόσμου και της Αθήνας και έκανε μια τολμηρή για την τότε εποχή κίνηση, αγοράζοντας το πρώτο δημοσίας χρήσης φορτηγό εξυπηρετώντας τις ανάγκες της Αθήνας για μεταφορές και μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου μέσα από τις λογικές τιμές, την ασφάλεια και την εντιμότητά του.

Την δεκαετία του '60 όταν το λιμάνι του Πειραιά και το ανατολικό αεροδρόμιο της Αθήνας χρειάσθηκαν μια έμπιστη εταιρεία για την μεταφορά των αποσκευών των τουριστών προς τα ξενοδοχεία ήταν σίγουρο πια ότι «Ο Τολμών» όπως ονομάσθηκε η εταιρεία ήταν η ιδανικότερη λύση για τα επόμενα χρόνια.

1970-2006

Την δεκαετία του '70 η επιχείρηση πέρασε στα χέρια του υιού Αναστασιάδη, Αναστάσιου,ο οποίος πέρασε την εταιρεία σε άλλο επίπεδο,επεκτείνοντας τον στόλο (από 1 φορτηγό σε 5) και μπήκε δυναμικά στο χώρο των μεταφορών και των διανομών.

Την ίδια δεκαετία το μεγαλύτερο εργοστάσιο παιχνιδιών "El Greco" (αργότερα μετονομάστηκε "Jumbo") τον εμπιστεύεται ως βασικό του διανομέα στις γύρω περιοχές της Αθήνας και της Ελλάδας. Τότε ξεκινάει και η συνεργασία του με την λαχαναγορά του Πειραιά όπου κάθε ξημέρωμα βρίσκεται εκεί για να συμβάλει στην τότε προσπάθεια ανάπτυξης της. Η δεκαετία του '80 τον βρίσκει στις επιλογές των παραγωγών στην ταινία του James Bond «Για τα μάτια σου μόνο». Η εταιρεία εχει πλέον εξειδικευτεί στις παραγωγές ταινιών και μεταφέρει οπτικοακουστικό υλικό με ασφάλεια και συνέπεια. Ο σκηνοθέτης δεν αργεί να προσέξει τον τρόπο με τον οποίο εργάζεται ο Τάσος Αναστασιάδης και του ζητάει βοήθεια σε σκηνές όπου χρειάζεται η κάμερα να παίρνει πλάνα πάνω από μεγάλο κινούμενο όχημα. Για 6 μήνες η οικόγένεια Αναστασιάδη ακολουθούσε την παραγωγή της ταινίας σε Κέρκυρα, Καλαμπάκα, Μετέωρα και Αθήνα.Για άλλη μια φορά η οικογένεια Αναστασιάδη διαβάζει τις ανάγκες τις εποχής και στήνει προσεκτικά μια ομάδα που αναλαμβάνει μεταφορές και αποθήκευση για σκηνικά, φιλμ, φώτα, κάμερες και άλλα εργαλεία του κινηματογράφου είτε ήταν ελληνικών γυρισμάτων είτε εξωτερικού στην Ελλάδα.


Μερικές από της ταινίες που συνέβαλε η ομάδα είναι:

James Bond - Για τα Μάτια Σου Μόνο (For Your Eyes Only) - 1980-81

Το Μαντολίνο Του Λοχαγού Κορέλι - 2002
Μια Αιωνιότητα και μια Μέρα - Αγγελόπουλος-1998
Σημάδι Του Έρωτα - Βάνα Μπάρμπα, Στράτος Τζόρτζογλου 1998-99


Η φήμη της οικογένειας Αναστάσιαδη όμως δεν σταματάει εκεί.

Συνεχίζεται παράλληλα η συνεργασία μεταφοράς αποσκευών τουριστών από τον διεθνή αερολιμένα προς όλα ξενοδοχεία-λιμάνια της χώρας και συνάπτεται συμφωνία με τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Αθήνας.

Στον εορτασμού του «Millennium» η εταιρεία είναι από τις πρώτες επιλογές του παγκοσμίου φήμης Gert Hauf για την ασφαλή μεταφορά των βεγγαλικών και οπτικοακουστικού υλικού, που χρησιμοποιήθηκαν για τον εορτασμό του φαντασμογορικού show που μας οδήγησε στη νέα χιλιετία. Χαρίζοντας στον Παρθενώνα την μεγαλύτερη δημοσιότητα του παγκοσμίως στην σύγχρονη ιστορία.

Ο Αναστασιάδης Τάσος συνέχισε την ανοδική πορεία της επιχείρησης στο χώρο των μεταφορών ξεκινώντας σημαντικές συνεργασίες με την εταιρεία μεταφορών και αποθηκεύσεων ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΕΠΕ, με τα 120 Ενωμένα εργοστάσια, την εταιρεία καθαρισμού και αποκατάστασης κτιρίων 'GLOBE WILLIAMS', την εταιρεία ανακύκλωσης υλικών TEXAN, και άλλες σημαντικές εταιρείες.


2006 έως ΣΗΜΕΡΑ

Το 2006 κάνει την είσοδο του στο χώρο των μεταφορών και των μετακομίσεων ο Στέφανος Αναστασιάδης ο νεότερος,ο οποίος έκανε δυναμική είσοδο στον χώρο των ανυψώσεων. Πρόσθεσε δύο ανυψωτικά μηχανήματα στο στόλο της εταιρείας, κάνοντας παράλληλα σημαντική είσοδο στον τομέα των μετακομίσεων.

Στηριζόμενος στην βάση των συνεργασιών που είχε συνάψει ο πατέρας Τάσος Αναστασιάδης, προχώρησε σε νέες σημαντικές συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες όπως, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, GLOBITEL, τράπεζες της Ελλαδος, ROYAL BANK of SCOTLAND, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ. Τα τελευταία χρόνια, παρόλες τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ελληνική οικονομία,η εταιρεία "ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ" κατόρθωσε όχι μόνο να επιβιώσει στο χώρο αλλά και να επεκταθεί προσθέτοντας άλλο ένα φορτηγό στον στόλο της. Καταφέρνοντας να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των πελατών της, και να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σήμερα η εταιρεία ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ της οικογένειας ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ αριθμεί 6 φορτηγά δημοσίας χρήσης, 2 ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και 1 βαν στον ιδιόκτητο στόλο της. Επίσης απασχολεί 10 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό (οδηγούς,χειριστές μηχανημάτων, συσκευαστές,φορτοεκφορτωτές) και είναι πάντα έτοιμη να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της για να σας καλύψει κάθε ανάγκη βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων.